mr. C. (Charlotte) Verhagen

Advocaat

Charlotte Verhagen is sinds maart 2021 als advocaat verbonden aan Onyx Advocaten.

Charlotte heeft haar rechtenstudie doorlopen aan Tilburg University. Zij is afgestudeerd in twee studierichtingen: het privaatrecht en het strafrecht. In 2018 is Charlotte beëdigd als advocaat. Daarvoor was zij al ruim een jaar werkzaam als juriste bij een advocatenkantoor en tijdens haar rechtenstudie heeft zij ook ervaring opgedaan als stagiaire bij verschillende advocatenkantoren en het Openbaar Ministerie (OM).

Charlotte is in haar element in de rechtbank en zij heeft dan ook ruime proceservaring opgedaan in de afgelopen jaren. Zij gaat grondig en doortastend te werk en verliest het belang van de cliënt nooit uit het oog. Op die manier weet je dat je grip op de zaak houdt!

Charlotte heeft ervaring in verschillende rechtsgebieden. Zij houdt zich met name bezig met incasso, het verbintenissenrecht (inz. contractenrecht en arbeidsrecht) en het strafrecht. Indien je tegen een juridisch probleem aanloopt, aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact op te nemen! Charlotte helpt je graag verder.