Dagvaarding

Onyx Advocaten werkt op basis van het motto: Voorkomen is beter dan genezen! Helaas is het niet altijd mogelijk om alleen met een goed advies of een stevige discussie het gewenste resultaat te behalen. Onyx Advocaten probeert in dat geval toch zo snel mogelijk grip op de situatie te krijgen. Zij schroomt een gerechtelijke procedure hierbij niet. Onyx Advocaten heeft namelijk jarenlange ervaring met het voeren van procedures. Een procedure wordt dan ook met vertrouwen uitgevoerd.

Zodra Onyx Advocaten in de gaten krijgt, dat een verdere discussie met jouw wederpartij zinloos is, wordt er snel geschakeld. Ten eerste wordt er – in goed overleg met jou – op korte termijn een dagvaarding opgesteld. Met deze dagvaarding betrek je jouw wederpartij in een gerechtelijke procedure. De dagvaarding bevat namelijk een oproep van jouw wederpartij. In deze oproep staat de datum en het tijdstip vermeld, waarop jouw wederpartij bij de rechtbank dient te verschijnen. Een dagvaarding moet officieel worden uitgebracht door een deurwaarder. Dit wordt de ‘betekening’ genoemd.

Ten tweede staat Onyx Advocaten jou bij tijdens de gerechtelijke procedure. Met de kennis en kunde van Onyx Advocaten weet jij precies waar je aan toe bent. Je komt daardoor niet voor verrassingen te staan. De kans op een positieve afloop is daardoor groot!

Kosten

In een incassoprocedure stelt Onyx Advocaten de dagvaarding op voor een vaste prijs. Indien jouw zaak complexer is, dan werkt Onyx Advocaten meestal op basis van een uurtarief. Heb jij een rechtsbijstandverzekering? Dan kunnen de kosten van Onyx Advocaten door jouw verzekering worden vergoed. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Externe kosten

Naast de kosten van Onyx Advocaten dien je bij een dagvaarding rekening te houden met de volgende externe kosten:
1. Kosten van de rechtbank (griffierechten);
2. Kosten van de deurwaarder.

 

Heb je een vraag over een dagvaarding?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.