Faillissement aanvragen

Weigert jouw debiteur stug om een openstaande vordering te voldoen? Het faillissement aanvragen is de snelste manier om een betaling af te dwingen! Jouw debiteur kan zijn faillissement namelijk alleen voorkomen, door tot betaling over te gaan. Een betalingsregeling treffen is ook een optie. De druk wordt met deze maatregel hoog opgevoerd. Hieruit volgt dat jouw vordering de hoogste prioriteit van de debiteur krijgt.

Als jouw debiteur het openstaande bedrag voldoet, dan wordt de faillissementsaanvraag ingetrokken. Jij hebt dan je geld en jouw debiteur gaat niet failliet. Het doel van het faillissement aanvragen is niet de daadwerkelijke uitspraak van het faillissement, maar betaling van jouw openstaande vordering.

Om het faillissement van een schuldenaar aan te vragen, ben je verplicht een advocaat in te schakelen. Onyx Advocaten heeft de beschikking over advocaten (specialisten). Zij kunnen het verzoek rechtsgeldig indienen bij de rechtbank. Hiermee onderscheidt Onyx Advocaten zich onder andere van de reguliere incassobureaus en de deurwaarder. Daarnaast heb jij de garantie dat je vordering met de beste juridische expertise wordt geïncasseerd. Ten slotte is het mogelijk om het faillissement aan te vragen op basis van een prijsafspaak. Vraag Onyx Advocaten naar de mogelijkheden!

Is jouw faillissement aangevraagd? Of wordt hiermee gedreigd? Ook dan kan Onyx Advocaten jou van dienst zijn! De specialisten van Onyx Advocaten voorzien je van een eerste advies. Eventueel stellen zij vervolgens een verweerschrift voor je op en staan ze jou bij tijdens de behandeling van het verzoek! Onyx Advocaten zal alles-op-alles zetten om jouw faillissement te voorkomen. Mocht je onverwachts toch failliet worden verklaard, dan kan Onyx Advocaten binnen acht dagen na de eerste uitspraak hoger beroep instellen.

Wil jij een faillissement aanvragen? Of is je faillissement aangevraagd?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.