Incassobureau nodig?

Een incassobureau inschakelen maar wel mét juridische zekerheid? Kies dan voor Onyx Advocaten. Wij zijn de incasso specialist die je inschakelt om weer grip te krijgen op je openstaande facturen. Heb je andere vorderingen openstaan? Ook dan staan wij voor je klaar. Wij weten dat je jouw vordering zo snel mogelijk voldaan wil krijgen. Daarbij wil je ook de beste juridische bijstand ontvangen. Bij Onyx Advocaten ben je daarvoor aan het goede adres. Indien jouw debiteur niet betaalt, kan Onyx Advocaten je geheel ontzorgen. Onyx Advocaten kan de complete incassoprocedure voor jou uitvoeren.

Draag nu jouw incasso over!

De voordelen ten opzichte van een regulier incassobureau

Onyx Advocaten biedt enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een incassobureau. Wil je jouw vordering zo snel mogelijk geïncasseerd krijgen? Dan kunnen wij namelijk op zeer korte termijn de hoogst mogelijke drukmiddelen inzetten. Enkele voorbeelden:

Deze drukmiddelen mogen alleen worden ingezet door advocaten. Verder mogen alleen advocaten een gerechtelijke procedure voeren, indien de vordering meer dan € 25.000,00 bedraagt. Hiermee onderscheidt Onyx Advocaten zich van een regulier incassobureau of een deurwaarder. Met onze incasso advocaten ben je verzekerd van de hoogste juridische expertise op het gebied van incasso. Geen oeverloze discussie over de betaling van de openstaande facturen. In plaats daarvan pakken we direct door voor een snelle en efficiënte incassering van jouw incasso. Altijd op een menselijke toon. Dat is Onyx Advocaten.

“No Win, No Fee” incassobureau

In het buitengerechtelijke traject wordt de incasso – waar mogelijk – uitgevoerd op basis van ‘No Cure, No Pay’. Dit wordt ook wel ‘No Win, No Fee’ genoemd in de advocatuur. In de praktijk komt dit op hetzelfde neer. Het incassobeleid wordt op jouw wensen afgestemd.

Wil je juist een mildere incassoprocedure inzetten om jouw klant te behouden, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De incassoprocedure wordt geheel afgestemd op jouw wensen.

Draag nu jouw incasso over aan Onyx Advocaten en ontdek de voordelen van van een incassobureau gecombineerd met juridische zekerheid!

Meer incasso:

Incassoprocedure
Incasso overdragen
Buitengerechtelijke incassokosten
Sommatiebrief ontvangen?

Heb je een vraag over incasso?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!

Wil je direct een incasso overdragen? Klik dan hier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.