mr. M. (Milan) van Lith

Advocaat

Milan van Lith is sinds november 2020 als advocaat verbonden aan Onyx Advocaten.

Milan heeft zijn universitaire opleiding genoten aan de universiteit van Tilburg en in 2018 is hij afgestudeerd met het accent op privaatrecht. Tijdens zijn studie is Milan begonnen in de advocatuur, waardoor hij op relatief jonge leeftijd al enkele jaren ervaring heeft mogen bijschrijven. Na afronding van zijn studie, is Milan in het voorjaar van 2020 beëdigd als advocaat. Op dat moment was hij al ruim drie jaar werkzaam als jurist.

Milan kenmerkt zich als een oplossingsgerichte advocaat, maar hij bijt zich ook graag vast in complexe- en uitgebreide (juridische) vraagstukken. Hierdoor krijgen cliënten altijd een eerlijk en volledig beeld van de mogelijkheden. Daarbij is een goede verstandhouding met de cliënt voor Milan van groot belang.

Milan is op dit moment werkzaam op vele rechtsgebieden. In het bijzonder richt hij zich nu op het gebied van incasso, proces- en verbintenissenrecht. Mocht je tegen een juridisch probleem aanlopen, dan is Milan altijd bereikbaar voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Milan geeft je graag een advies over de mogelijkheden en staat je met raad en daad bij!