ONYX ADVOCATEN

Onyx Advocaten is ontstaan uit een langdurige samenwerking tussen de advocaten Martijn van Hurne en Marijn Emonds. Vanaf 2006 vormen zij een hecht team in de juridische sector. Beide advocaten zijn aan te merken als de nieuwe generatie, behorend tot de eerste lichting van advocaten uit de vernieuwde Beroepsopleiding Advocaten uit 2013. 

De wereld van de advocatuur verandert razendsnel en dat heeft gevolgen voor de opleidingsbehoefte. Betere kwaliteit, meer oog voor cliënten, sterke juridische vaardigheden en gevoel voor het ethisch kompas. Wij zijn niet alleen advocaat, maar een allesomvattende vertrouwde adviseur. De tijden van ‘grijze wollen sokken’-advocaten zijn voorbij. Onze advocaten staan altijd voor u klaar, zijn goed bereikbaar, spreken begrijpelijke taal en maken heldere afspraken. De lijnen zijn kort, zodat je jezelf snel bij ons op je gemak voelt.

Samen met jou voorkomen we juridische problemen of lossen ze voor je op!

Meer over
Onyx Advocaten:

Incassobureau inschakelen

Benieuwd?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak, de koffie staat klaar!  Je kunt een afspraak maken via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.