OPENSTAANDE FACTUUR

Openstaande factuur betaald krijgen

Als ondernemer heb je nu eenmaal te maken met debiteuren, die niet altijd op tijd betalen. Misschien kijk je op dit moment wel tegen een stapel openstaande facturen aan. Is de betalingstermijn van de factuur verstreken? Dan is het hoog tijd voor het versturen van de betalingsherinnering.

Gelukkig betalen de meeste debiteuren na het ontvangst van een herinnering of aanmaning. Maar helaas zijn er ook debiteuren die helemaal niet betalen, ondanks alle telefoontjes en betalingsherinneringen. Met als gevolg dat jij nog steeds met een openstaande factuur zit. En met elke dag die verstrijkt, wordt de kans kleiner dat je het geld ooit nog krijgt.

Openstaande facturen blijven onbetaald: wat nu?

Het is frustrerend als je regelmatig te maken hebt met laatbetalers. En al helemaal met wanbetalers. Want hoe meer facturen je hebt openstaan en hoe langer deze onbetaald blijven, des te groter het risico dat je straks je eigen rekeningen niet meer kunt betalen.

Wat kun je nu het beste doen als je met een wanbetaler te maken krijgt? Neem je een incassobureau of deurwaarder in de arm, die de openstaande factuur voor jou gaat innen? Maar hardnekkige wanbetalers zullen vast niet schrikken bij het zien van alweer een betalingsherinnering, ook al is de herinnering uit naam van een incassobureau. Zelfs een bezoek van de deurwaarder maakt geen indruk op een wanbetaler.

Juridische druk in plaats van nóg een betalingsherinnering

Wat werkt dan wel om de openstaande factuur betaald te krijgen? Maximale druk op de debiteur. Een incassobureau heeft maar weinig drukmiddelen en kan jouw debiteur niet echt onder druk zetten. Daarom grijpen veel incassobureaus naar andere middelen als intimidatie, agressie, misleiding, dwang en andere oneerlijke handelspraktijken. Vaak zonder resultaat. Sterker nog, door dit soort praktijken wordt de relatie met jouw debiteur sterk beschadigd.

Gelukkig kan onze incasso advocaat wél alle denkbare drukmiddelen inzetten, om onbetaalde facturen te innen. Zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Welke stappen ook worden ondernomen: het behoud van de goede relatie met jouw debiteur kan altijd centraal staan.

Onbetaalde factuur snel innen? Schakel onze incasso advocaat in

Het versturen van de zoveelste betalingsherinnering, aanmaning of sommatie heeft geen enkel nut als je te maken hebt met een hardnekkige wanbetaler. En dat is nou juist wat veel incassobureaus doen. Onze incasso advocaat gaat veel effectiever te werk, om jouw openstaande factuur zo snel mogelijk te incasseren: in plaats van het voeren van eindeloze discussies, wordt de debiteur direct tijdens het eerste contact duidelijk gemaakt wat zijn juridische positie is. En met een menselijke toon wordt hij aangezet om snel tot betaling over te gaan. Hoe hardnekkig de wanbetaler ook is, hij zal al gauw inzien dat hij geen andere keus heeft dan de factuur alsnog te voldoen.

Heb je ook last van wanbetalers? Kom nu in actie! Draag je incasso over aan Onyx Advocaten en zeg vaarwel tegen trage, oneerlijke en ineffectieve incassotrajecten: jouw onbetaalde factuur wordt snel en eerlijk geïnd. Onyx Advocaten werkt altijd via No Win, No Fee. Hierdoor heb je geen extra kosten.

Draag nu je incasso over:

deze wordt direct gecontroleerd en in behandeling genomen!

Heb je meer bijlagen? Dan kun je deze nasturen via:
info@onyx-advocaten.nl

Het ultieme stappenplan

Onyx Advocaten heeft ook een handig stappenplan voor je bedacht, waarmee we je helpen om meer grip te krijgen op niet-betalende klanten. Hierin leggen wij stap voor stap uit wat je kunt doen en vind je bovendien drie gratis voorbeeldbrieven van een betalingsherinnering en aanmaning. Op die manier kun je direct zelf aan de slag! 

STAPPENPLAN AANVRAGEN

WIE ZIJN JE VOOR GEGAAN?

Ik heb Onyx Advocaten gevraagd de door mij te gebruiken contracten te controleren.

De communicatie was erg prettig: duidelijk, transparant en snel. Advocaat Van Hurne begreep mijn wensen goed, waardoor ik snel een terugkoppeling had en verder kon met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik voelde mij als klant gehoord; ik raad Onyx Advocaten zeker aan!

mevr. L. van Wijk - Noordam, Wijkhaeghe Particuliere Thuiszorg
Erg prettig en snel geholpen door meneer Van Hurne. Ondanks dat het bedrag waar het om ging niet groot was ben ik erg vakkundig en snel geholpen met snel resultaat. Enorm bedankt!

mevr. J. Strous, Sint-Michielsgestel

Wij hadden geen ervaring met het inschakelen van een advocaat. Martijn van Onyx Advocaten heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen.

dhr. J. de Jong, Simon J.B. de Jong Bloembollenkwekerij / mr. Tulip

Uitstekend geholpen door Onyx Advocaten!

Voornamelijk snelle, duidelijke communicatie rondom mijn juridische zaken. Ik wist waar ik aan toe was en kreeg een goede toelichting op de processtappen. Onyx probeert alles uit de kast te halen, maar is ook duidelijk wanneer iets juridisch onhaalbaar blijkt. Tevens laat ik mijn incasso’s lopen via Onyx. Ik heb geen last meer van openstaande facturen wat te lang duurt. Onyx treedt immers correct op met begrip voor mijn wensen en mogelijkheden van mijn afnemers, zodat mijn bedrijf niets tekort hoeft te komen.

dhr. M. van de Vegte, 's-Hertogenbosch

Professioneel, snel en betrokken. Dit zijn 3 woorden die Onyx voor ons heeft waargemaakt! Dankjewel!

mevr. B. de Groot, Veghel

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Ik ben snel en accuraat geholpen door Martijn van Hurne.
Ook adviseerde hij mij over vervolgstappen.
Binnen een week had ik, dankzij zijn inzet, de borg terug waar ik recht op had.

mevr. M. Lucas, De Burgemeester

Heel erg tevreden. Zijn heel erg behulpzaam. Helpen je met het opstellen van de brief en je krijgt snel antwoord of een reactie op de vragen die je hebt.

mevr. G. Fransen, Boonen Laswerken

Martijn heeft ons erg goed geholpen met de problemen met onze verhuurder. Altijd bereikbaar, duidelijk, erg betrokken en fijne samenwerking!

dhr. N. ter Weele

Erg klantvriendelijk, behulpzaam en erg betrokken. Snelle reacties en goed bereikbaar.

dhr. L. Reuser

Komen afspraken snel na en hebben verstand van zaken. Zeer prettig om mee samen te werken.

dhr. R. Kemps, Kemps Bike Totaal

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Goed, vriendelijk en vlot geholpen. Dik tevreden en met succes is het dossier gesloten. Zeker een aanrader.

dhr. B. Martens, Technische Dienstverlening B. Martens

Uitstekend geholpen bij de incasso van mijn debiteur. Het lukte mij niet het bedrag betaald te krijgen, maar het is Martijn van Hurne wel gelukt. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee.

mevr. M. Verbakel, Stichting Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk

Uitstekende communicatie, fijne werkwijze en goede resultaten.

dhr. M. Nijenhuis, Best4u Internet Marketing

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen, Stichting SPARK Campus

Heb je een vraag over een openstaande factuur?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!