Piketadvocaat

Ben je aangehouden en naar het politiebureau gebracht? Dan krijg je de vraag of je bijstand wil van een advocaat. Dit is jouw recht als verdachte. Onyx Advocaten adviseert jou om altijd bijstand van een advocaat te accepteren. De piketadvocaat adviseert en staat jou bij tijdens het eerste politieverhoor. Word je hierna niet vrijgelaten? Dan kan deze advocaat je ook in het vervolg helpen.

Wil jij geen gebruik maken van de piketadvocaat, die op deze dag dienst heeft? Dan kun jij op dit moment ook een voorkeursadvocaat doorgeven. Je kiest dan zelf een advocaat. Eén van de advocaten van Onyx Advocaten staat jou graag bij als voorkeursadvocaat. Kom je vaker in aanraking met justitie? Of wil je voor de zekerheid een voorkeursadvocaat achter de hand hebben? Neem dan op tijd contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Kosten?

Zolang je wordt vastgehouden, financiert de Nederlandse overheid onze bijstand. Dit wordt ook wel pro deo of een toevoeging genoemd.  Mocht jij de kosten van de advocaat niet kunnen betalen, dan wordt deze dus gefinancierd door de overheid.

Ben jij op zoek naar een piketadvocaat?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten en laat u gratis informeren over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.