Huurrecht is voor jou aan de orde van de dag. Doordat Onyx Advocaten je een volwaardige service wil kunnen bieden, beschikt zij over specialisten in het huurrecht. Onyx Advocaten is er voor jou: of je nou verhuurder, vastgoedeigenaar, beheerder, makelaar of huurder bent!

Samen met Onyx Advocaten krijg je weer grip op je vastgoedportefeuille. Kenmerkend voor Onyx Advocaten is hierbij het eerste gratis advies. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten. Dit kan via de contactgegevens onder aan deze pagina. Of door middel van het invullen van het contactformulier daar. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!

In de kolom hiernaast vind je ook meer informatie over diverse categorieën in het huurrecht. Het specialisme van Onyx Advocaten ziet onder andere toe op de twee voornaamste categorieën binnen het huurrecht. Ten eerste betreft dit de huur van woonruimte. Ten tweede valt te denken aan de huur van bedrijfsruimte.

Daarnaast kun je ook met algemene vragen op het gebied van huurrecht bij Onyx Advocaten terecht, zoals het opstellen óf controleren van jouw huurovereenkomst. Maar ook andere onderwerpen krijgen bijzondere aandacht. Te denken valt aan de incasso van een huurachterstand. Door de specialisatie op het gebied van incasso, incasseert Onyx Advocaten een huurachterstand snel en vakkundig. Tegelijkertijd verliest Onyx Advocaten daarbij jouw zakelijke belangen niet uit het oog.

Ten slotte adviseert Onyx Advocaten jou ook over je procedure bij de Huurcommissie indien je daar behoefte aan hebt.

Heb je een vraag over het huurrecht?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.