HUURINCASSO

Heb je een huurincasso? Wanneer de huur niet betaald is door jouw huurder, helpt Onyx Advocaten jou de achterstand te innen. Wij doen dit voor zowel de huur van woonruimte als bij een huurachterstand bedrijfsruimte.

Huurincasso uitvoeren met juridische expertise

Onyx Advocaten begrijpt dat het voor jou frustrerend is als de huur niet wordt betaald. Je hebt het gevoel dat je de grip op je huurder aan het verliezen bent. Daarnaast raak je op deze manier ook een deel van je eigen maandelijkse inkomen kwijt. De hoogste prioriteit van Onyx Advocaten ligt daarom bij het zo snel mogelijk incasseren van de huur. Klik hier om direct jouw huurincasso over te dragen.

Wil je daarnaast je huurder niet kwijt ondanks de huurachterstand? Onyx Advocaten garandeert dat jouw huurincasso altijd op een menselijke toon wordt uitgevoerd. Op die manier zorgen we dat de relatie tussen jou en de huurder optimaal blijft.

Spoed bij het vorderen van de huur?

In spoedeisende gevallen is het mogelijk om in een kort geding de huurincasso uit te voeren. Wellicht is het ook een optie om dan direct de ontruiming van het gehuurde te eisen. Aan deze procedure zijn wel strenge eisen verbonden. Vraag geheel vrijblijvend aan Onyx Advocaten naar de mogelijkheden voor een huurincasso in een kort geding.

Huurachterstand procedure

Bij een grote huurachterstand of een terugkerende huurachterstand zal er een stap extra gezet worden naast de huurincasso. Er is een goede strategie nodig om dezelfde problemen in de toekomst te voorkomen. Jouw financiële belangen staan namelijk op het spel! Bij het bepalen van de juiste strategie zijn jouw eigen wensen leidend. Onyx Advocaten zal je daarbij pro-actief begeleiden. Op deze manier weet je exact waar je aan toe bent en krijg je weer grip op de situatie.

Onyx Advocaten kan jou in diverse trajecten bijstaan, onder andere:

  1. Faillissementsaanvraag van de huurder.
  2. Ontbinding van de huurovereenkomst bij de kantonrechter.
  3. Overleg met de huurder (bv. over een tijdelijke huurkorting ter voorkoming van leegstand).

Heb je een vraag over een huurincasso?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!

Wil je direct je huurincasso overdragen? Klik dan hier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.