Procesrecht bevat de spelregels voor een gerechtelijke procedure. Onyx Advocaten heeft veel ervaring met procedures bij de rechtbank. Zij voert deze procedures namelijk regelmatig. Onyx Advocaten kent het spelletje daarom door-en-door!

Ben jij betrokken in een procedure? Of wil je een procedure bij de rechtbank opstarten? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten. Zij geeft jou graag een eerste advies hierover. Onyx Advocaten staat jou vervolgens met raad én daad bij!

Pro-actief in het procesrecht

Ten eerste helpt Onyx Advocaten jou pro-actief bij een gerechtelijke procedure. Dit is namelijk best spannend! Zo neemt Onyx Advocaten voor de procedure het verloop (kort) met jou door. Diverse opties worden hierbij besproken. Met de bedoeling om jou en Onyx Advocaten op tijd diverse wendingen te laten voorzien. Ten tweede doet Onyx Advocaten voor jou het woord! Als dat nodig is. Op deze manier sta je zelden voor verrassingen. Onyx Advocaten zorgt voor goede grip op de gerechtelijke procedure.

Kosten

Beschik jij over een rechtsbijstandverzekering? Laat dat dan direct weten! Heb je geen verzekering? Dan bestaan er diverse andere keuzes. Bijstand is bijvoorbeeld ook mogelijk op basis van een uurtarief, een vaste prijsafspraak of een toevoeging (pro-deo). Lees hier meer over de diverse tarieven. Vraag Onyx Advocaten naar de mogelijkheden!

Bijzondere procesrecht

Onyx Advocaten beschikt daarnaast over diverse specialisten voor bijzondere procedures. Op verschillende procedures is ander procesrecht van toepassing. Weet jij al met wat voor soort procedure je te maken hebt? Maak dan in de kolom hiernaast je keuze voor meer informatie.

Heb je een vraag over een (toekomstige) gerechtelijke procedure?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.