In principe kan iedereen te maken krijgen met het strafrecht. Bijvoorbeeld wanneer je een (ernstige) verkeersovertreding begaat. Of in het geval jouw huurder zonder je medeweten een hennepkwekerij heeft opgezet in een ruimte, die jij verhuurt. Soms zit een ongeluk in een klein hoekje!

Als je wordt aangehouden als verdachte, is er één ding belangrijk. Je schade moet zoveel mogelijk worden beperkt. Misschien ben je zelfs onterecht aangehouden? Dan moet jouw onschuld aangetoond worden! Onyx Advocaten beschikt over de juridische expertise om je hier uitstekend bij te helpen. Wij vertellen jouw kant van het verhaal. En proberen de schade voor jou zoveel mogelijk te beperken.

Ook in de volgende situaties staat Onyx Advocaten jou met raad en daad bij:

  1. Rijbewijs is in beslag genomen (invordering);
  2. Aanhouding / arrestatie of een uitnodiging om te verschijnen op het politiebureau;
  3. Dagvaarding voor de politierechter;
  4. Oproep van de officier van justitie om te verschijnen op een OM-zitting.

Wacht dan niet te lang en neem dan vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten! Hoe sneller je een strafrecht advocaat inschakelt, hoe eerder je weet waar je aan toe bent. Indien nodig, geven wij aan wat je het beste wel of niet kan vertellen. Zo krijg jij grip op je strafzaak!

Let op: een strafrechtelijke veroordeling en een aantekening op je strafblad kunnen ernstige gevolgen met zich meebrengen! Zo kan je bijvoorbeeld in een aantal gevallen geen Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) krijgen waardoor je in een bepaalde bedrijfstak niet meer aan het werk kan. Het is dus belangrijk om goed voorbereid te zijn.

In de kolom hiernaast vindt je meer informatie over enkele onderwerpen in het strafrecht. Heb jij een andere vraag? Stel deze dan gerust! Onyx Advocaten helpt je graag met elk probleem!

Heb je een vraag over het strafrecht?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Onyx Advocaten via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.