INCASSOBUREAU DEN BOSCH

Incassobureau in Den Bosch inschakelen?

Zoek je een betrouwbare incasso-specialist in Den Bosch, die zijn weg kent in de meest complexe incassoprocedures, alle denkbare drukmiddelen kan inzetten en incasseert op basis van No Cure No Pay? Dan ben je bij Onyx Advocaten uit Den Bosch aan het juiste adres. Lees snel verder om te weten te komen hoe wij ons onderscheiden van een ander incassobureau uit Den Bosch.

Incasseren met de expertise van een advocaat

Zodra je je incasso overdraagt, wordt deze direct in behandeling genomen door één van onze incasso advocaten. Dit wordt ook direct je vaste contactpersoon. Hiermee ben je verzekerd van de beste juridische expertise. Verder kun je bij je advocaat ook altijd terecht voor een eerste gratis advies bij juridische vraagstukken.

Daarnaast beschikken onze incasso advocaten over exclusieve bevoegdheden. Zo mogen ze conservatoir beslag leggen, faillissementen aanvragen en vorderingen incasseren van boven de € 25.000,00. Deurwaarders en reguliere incassobureaus uit Den Bosch zijn hiertoe niet bevoegd.

No Cure No Pay

Bij Onyx Advocaten uit Den Bosch wordt geïncasseerd op basis van No Cure, No Pay. Indien er niets wordt geïnd, heb je ook geen kosten. Ook geen dossierkosten. Bij ons geldt dan ook nog het echte No Cure, No Pay principe. Verder beschikt Onyx Advocaten uit Den Bosch net als een notaris over een derdengeldrekening, zodat je gelden altijd zijn veiliggesteld.

Waarom incasseren via Onyx Advocaten:

  • Incasso wordt uitgevoerd door een incasso advocaat
  • De incasso advocaat is ook je vaste contactpersoon
  • Exclusieve bevoegdheden in tegenstelling tot een deurwaarder of een regulier incassobureau
  • Incasseren op basis van het echte No Cure No Pay principe.
  • Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen
  • Je vordering wordt direct in behandeling genomen, mits deze voor 16:00 uur is ingediend.
  • Snelle doorlooptijden
  • Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen zodat klantenrelatie behouden kan blijven, dan wel op menselijke toon wordt geïncasseerd.

Hiermee onderscheiden we ons van de reguliere incassobureaus uit Den Bosch en omgeving.

Draag nu je incasso over:

deze wordt direct gecontroleerd en in behandeling genomen!

Heb je meer bijlagen? Dan kun je deze nasturen via:
info@onyx-advocaten.nl

Snelle doorlooptijden incassobureau Den Bosch

Onyx Advocaten hecht belang aan snelle doorlooptijden. Onze incasso advocaten pakken direct door: de debiteur wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht van zijn juridische positie, de best passende drukmiddelen worden ingezet, oeverloze procedures worden voorkomen en jouw onbetaalde factuur of openstaande vordering wordt snel geïnd.

Verkeert je debiteur in betalingsproblemen, dan is Onyx Advocaten ook in staat om hier vakkundig mee om te gaan. Er kunnen betalingsregelingen worden getroffen en desnoods kunnen de specialisten van Onyx Advocaten je debiteur in contact brengen met andere hulpinstanties. De incassoprocedure wordt geheel afgestemd op jouw wensen.

Onyx Advocaten heeft al meerdere facturen en andere vorderingen geïncasseerd voor bedrijven en particulieren in Den Bosch. Neem de proef op de som en kies voor ons als incassobureau in Den Bosch. Draag je incasso over en we gaan graag voor je aan de slag. Samen krijgen we snel grip op jouw debiteuren!

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONYX ADVOCATEN?

Ik heb Onyx Advocaten gevraagd de door mij te gebruiken contracten te controleren.

De communicatie was erg prettig: duidelijk, transparant en snel. Advocaat Van Hurne begreep mijn wensen goed, waardoor ik snel een terugkoppeling had en verder kon met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik voelde mij als klant gehoord; ik raad Onyx Advocaten zeker aan!

mevr. L. van Wijk - Noordam, Wijkhaeghe Particuliere Thuiszorg
Erg prettig en snel geholpen door meneer Van Hurne. Ondanks dat het bedrag waar het om ging niet groot was ben ik erg vakkundig en snel geholpen met snel resultaat. Enorm bedankt!

mevr. J. Strous, Sint-Michielsgestel

Wij hadden geen ervaring met het inschakelen van een advocaat. Martijn van Onyx Advocaten heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen.

dhr. J. de Jong, Simon J.B. de Jong Bloembollenkwekerij / mr. Tulip

Uitstekend geholpen door Onyx Advocaten!

Voornamelijk snelle, duidelijke communicatie rondom mijn juridische zaken. Ik wist waar ik aan toe was en kreeg een goede toelichting op de processtappen. Onyx probeert alles uit de kast te halen, maar is ook duidelijk wanneer iets juridisch onhaalbaar blijkt. Tevens laat ik mijn incasso’s lopen via Onyx. Ik heb geen last meer van openstaande facturen wat te lang duurt. Onyx treedt immers correct op met begrip voor mijn wensen en mogelijkheden van mijn afnemers, zodat mijn bedrijf niets tekort hoeft te komen.

dhr. M. van de Vegte, 's-Hertogenbosch

Professioneel, snel en betrokken. Dit zijn 3 woorden die Onyx voor ons heeft waargemaakt! Dankjewel!

mevr. B. de Groot, Veghel

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Ik ben snel en accuraat geholpen door Martijn van Hurne.
Ook adviseerde hij mij over vervolgstappen.
Binnen een week had ik, dankzij zijn inzet, de borg terug waar ik recht op had.

mevr. M. Lucas, De Burgemeester

Heel erg tevreden. Zijn heel erg behulpzaam. Helpen je met het opstellen van de brief en je krijgt snel antwoord of een reactie op de vragen die je hebt.

mevr. G. Fransen, Boonen Laswerken

Martijn heeft ons erg goed geholpen met de problemen met onze verhuurder. Altijd bereikbaar, duidelijk, erg betrokken en fijne samenwerking!

dhr. N. ter Weele

Erg klantvriendelijk, behulpzaam en erg betrokken. Snelle reacties en goed bereikbaar.

dhr. L. Reuser