• Incasso vordering door een advocaat
 • Exclusieve bevoegdheden t.o.v. een deurwaarder of bureau
 • No Cure No Pay
 • Eerstelijns juridisch advies
 • Snelle doorlooptijden

Incassobureau in Den Bosch inschakelen?

Zoek je een betrouwbaar incassobureau in Den Bosch, die zijn weg kent in de meest complexe incassoprocedures, alle denkbare drukmiddelen kan inzetten en incasseert op basis van No Cure, No Pay? Dan ben je bij Onyx Advocaten aan het juiste adres. Lees snel verder om te weten te komen hoe wij ons onderscheiden van een andere incasso specialisten uit Den Bosch.

Waarom je incasso in Den Bosch laten incasseren via Onyx Advocaten?

 • Expertise

  Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

 • Vast contactpersoon

  De incasso advocaat in Den Bosch is ook je vaste contactpersoon

 • No Cure, No Pay

  Incasseren zonder extra risico.

 • Juridisch advies

  Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

 • Direct actie

  Je vordering wordt direct in behandeling genomen.

 • Maatwerk procedures

  Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen.

Meer bevoegdheden dan een incassobureau of deurwaarder

Zodra je je incasso overdraagt, wordt deze direct in behandeling genomen door een van onze incasso advocaten. Dit wordt ook direct je vaste contactpersoon. Hiermee ben je verzekerd van de beste juridische expertise. Verder kun je bij je advocaat ook altijd terecht voor een eerste gratis advies bij juridische vraagstukken.

Daarnaast beschikken onze incasso advocaten in Den Bosch over exclusieve bevoegdheden. Zo mogen ze conservatoir beslag leggen, faillissementen aanvragen en vorderingen incasseren van boven de € 25.000,-. Deurwaarders en gewone incassobureaus uit Den Bosch zijn niet bevoegd om dit te doen.

Incasso in Den Bosch op basis van No Cure, No Pay

Er is geen zekerheid dat jouw debiteur daadwerkelijk je vordering zal voldoen, ook niet als je de incasso aan een incassobureau in Den Bosch uit handen geeft. Een incasso advocaat inschakelen brengt dus het risico met zich mee dat je extra kosten te voldoen hebt.

Dat probleem heb je niet bij Onyx Advocaten. Wij werken namelijk volledig op basis van het No Cure, No Pay principe. Als de incassoprocedure niet slaagt, brengen we geen kosten in rekening. Weten we de vordering wel te innen, dan komen de kosten voor rekening van je debiteur. Geen risico voor jou!

Door de incasso aan ons advocatenkantoor over te dragen kun je dus zonder risico de druk op je debiteur ophogen. Daarmee vergroot je de kans dat je toch het geld krijgt waar je recht op hebt.

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Snelle doorlooptijden bij ons advocatenkantoor

Onyx Advocaten hecht belang aan snelle doorlooptijden. Onze incasso advocaten in Den Bosch pakken direct door: de debiteur wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht van zijn juridische positie, de best passende drukmiddelen worden ingezet, oeverloze procedures worden voorkomen en jouw onbetaalde factuur of openstaande vordering wordt snel geïncasseerd.

Onyx Advocaten treft betalingsregelingen, wanneer gepast

Verkeert je debiteur in betalingsproblemen, dan is Onyx Advocaten ook in staat om hier vakkundig mee om te gaan. Er kunnen betalingsregelingen worden getroffen en desnoods kunnen de specialisten van Onyx Advocaten je debiteur in contact brengen met andere hulpinstanties. De incassoprocedure wordt geheel afgestemd op jouw wensen.

Snel, betrouwbaar en menselijk

Als je Onyx Advocaten inschakelt, kies je voor een advocatenkantoor dat boven op de incasso van je vordering zit. Wij zorgen voor een snelle opvolging, voorkomen eindeloze discussies en laten je debiteur duidelijk zijn juridische positie weten. Dit doen we altijd met een menselijke toon. Als je vaste incasso advocaat in Den Bosch krijg je ook altijd het best mogelijke juridische advies als je gerechtelijke maatregelen wilt nemen. Ook voor andere juridische vragen kun je op gratis eerstelijns advies rekenen.

Incasso door een juridisch expert

Als incasso advocaat in Den Bosch zijn wij aangesloten bij de specialisatievereniging van Incasso- en procesadvocaten (VIA). Dit verzekert jou de beste juridische expertise die je kunt wensen. De incasso van je vordering is daarmee in vertrouwde handen, net als het geld dat we voor je incasseren. Net als notarissen beschikken ook wij namelijk over een derdengeldenrekening.

Wat zijn de buitengerechtelijke incassokosten?

Het overdragen van de incasso van je vordering brengt extra kosten met zich mee. De kosten die gedurende het minnelijke traject gemaakt worden heten de buitengerechtelijke incassokosten. Deze kosten hebben dus betrekking op de periode waarbij nog niet is overgestapt op gerechtelijke maatregelen. De hoogte van deze kosten is van diverse factoren afhankelijk. Omdat Onyx Advocaten werkt met het ‘No Cure, No Pay’ principe komen deze kosten nooit voor jouw rekening.

Draag voor 16:00 uur je vordering over, direct actie!

Als incasso specialist begrijpen we dat jij al lang genoeg op je geld aan het wachten bent, zodra je de incasso aan ons overdraagt. Wij zorgen daarom voor een vlotte opvolging. Dat betekent dat wij direct in actie komen zodra wij jouw opdracht ontvangen hebben. Stuur je jouw opdracht voor 16:00 door? Dan zorgen wij dat je debiteur diezelfde dag nog de eerste sommatie ontvangt!

Wij zijn onder meer actief in TilburgNijmegenUdenEindhoven en Den Bosch.

Onyx Advocaten inschakelen voor de incasso van je vordering in Den Bosch

Onyx Advocaten heeft al meerdere facturen en andere vorderingen geïncasseerd voor bedrijven en particulieren in Den Bosch. Neem de proef op de som en kies voor ons als incassobureau. Draag je incasso over en we gaan graag voor je aan de slag. Samen krijgen we snel grip op jouw debiteuren! Neem nu contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.