INCASSOBUREAU EINDHOVEN

Incassobureau in Eindhoven mét exclusieve drukmiddelen

Je hebt een vordering op één van je debiteuren en deze wil je zo snel mogelijk betaald krijgen. Want hoe langer je op de betaling moet wachten, hoe groter het risico, dat je in liquiditeitsproblemen komt. De knoop is doorgehakt: je gaat de vordering uit handen geven aan een incassobureau in Eindhoven.

Misschien heb je al een partij gevonden binnen het enorme aanbod van incassobureaus uit de regio. Dit bureau staat zelfs aangeschreven als ‘het beste incassobureau van Eindhoven en omstreken’. En wie weet is dat ook zo. Maar kan deze incasso-specialist ook de beste drukmiddelen inzetten? Want – zoals je misschien al weet – kan een gewoon incassobureau niet dezelfde drukmiddelen inzetten als een advocaat. Het briefpapier is vaak het sterkste drukmiddel.

Draag daarom je vordering over aan een incasso-advocaat van Onyx Advocaten. Van sommatiebrieven tot dagvaarding of faillissementsaanvraag: wij zetten alle mogelijke drukmiddelen in om jouw vordering snel en efficiënt te incasseren. Dat doen wij op basis van No Win, No Fee! En we begeleiden je bij elke stap, van begin tot eind. Dat alles heeft een incassobureau of deurwaarder uit Eindhoven simpelweg niet in huis.

Incasso in Eindhoven? Benut de expertise van onze advocaten

In tegenstelling tot een incasso bureau uit Eindhoven kan Onyx Advocaten de complete incassoprocedure uit handen nemen. Zodra je de vordering aan ons hebt overgedragen heb je er geen omkijken meer naar. Onze incasso advocaten ontzorgen je in het gehele proces. Zij gaan direct voor je aan de slag en ondernemen de best passende stappen, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk, om ervoor te zorgen dat jouw vordering zo snel mogelijk wordt geïncasseerd.

Wil je vandaag nog je incasso in Eindhoven overdragen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van juridische drukmiddelen? Dien de vordering voor 16.00 uur bij ons in en onze incasso advocaat start dezelfde dag nog met de incassering van jouw openstaande factuur.

Wat ons nog meer onderscheidt van incassobureaus uit Eindhoven

Ook in onze aanpak onderscheiden we ons sterk van de gewone incassobureaus uit Eindhoven. Geen intimidatie, agressie of andere malafide praktijken, waar menig incassobureau om bekend staat. Centraal in onze werkwijze staat de relatie met jouw debiteur. Daarom communiceren we altijd met een menselijke toon, zonder dat we daarbij jouw belangen uit het oog verliezen. Bovendien voeren we elke incasso in Eindhoven op hoogwaardig juridisch niveau; jouw debiteur is vanaf het begin op de hoogte van zijn juridische positie en ziet al snel in dat er geen andere keuze is dan de vordering direct te voldoen.

Ook snel je vordering betaald krijgen? Geef je incasso uit handen aan Onyx Advocaten!

Draag nu je incasso over:

deze wordt direct gecontroleerd en in behandeling genomen!

Heb je meer bijlagen? Dan kun je deze nasturen via:
info@onyx-advocaten.nl

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONYX ADVOCATEN?

Ik heb Onyx Advocaten gevraagd de door mij te gebruiken contracten te controleren.

De communicatie was erg prettig: duidelijk, transparant en snel. Advocaat Van Hurne begreep mijn wensen goed, waardoor ik snel een terugkoppeling had en verder kon met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik voelde mij als klant gehoord; ik raad Onyx Advocaten zeker aan!

mevr. L. van Wijk - Noordam, Wijkhaeghe Particuliere Thuiszorg
Erg prettig en snel geholpen door meneer Van Hurne. Ondanks dat het bedrag waar het om ging niet groot was ben ik erg vakkundig en snel geholpen met snel resultaat. Enorm bedankt!

mevr. J. Strous, Sint-Michielsgestel

Wij hadden geen ervaring met het inschakelen van een advocaat. Martijn van Onyx Advocaten heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen.

dhr. J. de Jong, Simon J.B. de Jong Bloembollenkwekerij / mr. Tulip

Uitstekend geholpen door Onyx Advocaten!

Voornamelijk snelle, duidelijke communicatie rondom mijn juridische zaken. Ik wist waar ik aan toe was en kreeg een goede toelichting op de processtappen. Onyx probeert alles uit de kast te halen, maar is ook duidelijk wanneer iets juridisch onhaalbaar blijkt. Tevens laat ik mijn incasso’s lopen via Onyx. Ik heb geen last meer van openstaande facturen wat te lang duurt. Onyx treedt immers correct op met begrip voor mijn wensen en mogelijkheden van mijn afnemers, zodat mijn bedrijf niets tekort hoeft te komen.

dhr. M. van de Vegte, 's-Hertogenbosch

Professioneel, snel en betrokken. Dit zijn 3 woorden die Onyx voor ons heeft waargemaakt! Dankjewel!

mevr. B. de Groot, Veghel

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Ik ben snel en accuraat geholpen door Martijn van Hurne.
Ook adviseerde hij mij over vervolgstappen.
Binnen een week had ik, dankzij zijn inzet, de borg terug waar ik recht op had.

mevr. M. Lucas, De Burgemeester

Heel erg tevreden. Zijn heel erg behulpzaam. Helpen je met het opstellen van de brief en je krijgt snel antwoord of een reactie op de vragen die je hebt.

mevr. G. Fransen, Boonen Laswerken

Martijn heeft ons erg goed geholpen met de problemen met onze verhuurder. Altijd bereikbaar, duidelijk, erg betrokken en fijne samenwerking!

dhr. N. ter Weele

Erg klantvriendelijk, behulpzaam en erg betrokken. Snelle reacties en goed bereikbaar.

dhr. L. Reuser