• Incasso vordering door een advocaat
 • Exclusieve bevoegdheden t.o.v. een deurwaarder of bureau
 • No Cure No Pay
 • Eerstelijns juridisch advies
 • Snelle doorlooptijden

Incasso in Eindhoven overdragen aan een incassobureau

Wil jij de incasso van je vordering overdragen aan een incassobureau in Eindhoven? Onyx Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd in incassoprocedures is. Ten opzichte van een incassobureau en deurwaarder beschikt Onyx Advocaten over extra drukmiddelen. Hierdoor is de kans groter dat jouw klant toch tot betaling van de factuur overgaat. Onze incasso advocaat zorgt dat de liquiditeit van jouw bedrijf niet in gevaar komt.

Waarom je incasso in Eindhoven laten incasseren via Onyx Advocaten?

 • Expertise

  Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

 • Vast contactpersoon

  De incasso advocaat in Eindhoven is ook je vaste contactpersoon

 • No Cure, No Pay

  Incasseren zonder extra risico.

 • Juridisch advies

  Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

 • Direct actie

  Je vordering wordt direct in behandeling genomen.

 • Maatwerk procedures

  Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen.

Incassobureau in Eindhoven mét exclusieve drukmiddelen

Als incasso advocaat in Eindhoven heeft Onyx Advocaten de mogelijkheid extra drukmiddelen in te zetten voor de incasso van je factuur. Wanneer een vordering onbetaald blijft kan zo de druk op je debiteur nog hoger worden opgevoerd. Dit onderscheidt ons advocatenkantoor van incassobureaus en deurwaarders. Als advocaat zijn wij bevoegd om:

 • Conservatoir beslag te leggen (al voordat er een vonnis is)
 • Faillissement van bedrijven aan te vragen
 • Vorderingen boven € 25.000 te behandelen

Je incasso aan een incasso advocaat in Eindhoven overdragen

Draag daarom je vordering over aan een incasso advocaat van Onyx Advocaten. Van sommatiebrieven tot dagvaarding of faillissementsaanvraag: wij zetten alle mogelijke drukmiddelen in om jouw vordering snel en efficiënt te incasseren. Dat doen wij op basis van No Win, No Fee! Geen risico op extra kostendus. En we begeleiden je bij elke stap, van begin tot eind. Dat alles heeft een incassobureau of deurwaarder uit Eindhoven simpelweg niet in huis.

In tegenstelling tot een incasso bureau uit Eindhoven kan Onyx Advocaten de complete incassoprocedure uit handen nemen. Zodra je de vordering aan ons hebt overgedragen heb je er geen omkijken meer naar. Onze incasso advocaten ontzorgen je in het gehele proces. Wij gaan direct voor je aan de slag en ondernemen de best passende stappen, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk, om ervoor te zorgen dat jouw vordering zo snel mogelijk wordt geïncasseerd.

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Wat ons nog meer onderscheidt van incassobureaus uit Eindhoven

Ook in onze aanpak onderscheiden we ons sterk van de gewone incassobureaus en deurwaarders uit Eindhoven. Geen intimidatie, agressie of andere malafide praktijken. Centraal in onze werkwijze staat de relatie met jouw debiteur. Daarom communiceren we altijd met een menselijke toon, zonder dat we daarbij jouw belangen uit het oog verliezen.

Bovendien voeren we elke incasso in Eindhoven op hoogwaardig juridisch niveau; jouw debiteur is vanaf het begin op de hoogte van zijn juridische positie en ziet al snel in dat er geen andere keuze is dan de vordering direct te voldoen.

Verder heb je een advocaat als vaste contactpersoon binnen Onyx Advocaten. Je advocaat neemt je incasso’s in behandeling, maar is ook kosteloos beschikbaar voor een eerstelijns juridisch advies bij andere vraagstukken. De lijnen zijn kort zodat je altijd een juridische backup hebt.

Incassobureau inschakelen als particulier

Vordering voor 16:00 uur ingediend? Vandaag nog actie!

Ook snel je vordering betaald krijgen? Geef je incasso uit handen aan Onyx Advocaten! Wil je vandaag nog je incasso in Eindhoven overdragen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van juridische drukmiddelen? Dien de vordering voor 16.00 uur bij ons in en onze incasso advocaat start dezelfde dag nog met de incassering van jouw openstaande factuur.

Naast Eindhoven kun je ons ook inschakelen voor een incasso in Tilburg, NijmegenUdenBreda of Den Bosch.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.