INCASSOBUREAU NIJMEGEN

Incassobureau in Nijmegen met de expertise van een advocaat

Een incassobureau uit Nijmegen inschakelen en tegelijkertijd profiteren van de juridische zekerheid van een advocaat? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is dit precies wat Onyx Advocaten jou kan bieden. Onze incasso advocaat heeft veel meer bevoegdheden, dan een gewoon incassobureau uit de regio Nijmegen. Dit betekent dat alle denkbare drukmiddelen kunnen worden ingezet. Met als grote voordeel dat jij je vordering zo snel mogelijk kunt incasseren. Daarnaast loop je ook geen risico op financieel gebied: Onyx Advocaten werken volgens het No Win, No Fee principe.

Van het eerste contact tot de stap naar de rechter: wij begeleiden je bij elke stap binnen de incassoprocedure – of dat nu buitengerechtelijk of gerechtelijk is. Met Onyx Advocaten sta je véél sterker, dan wanneer je een incassobureau of deurwaarder uit Nijmegen inschakelt. Dus wacht niet langer: draag je incasso vandaag nog aan ons over, benut de expertise van onze advocaat en profiteer van de hoogste slagingskans!

Incasso in Nijmegen: snel en eerlijk

Jij wilt je incasso in Nijmegen alleen overdragen, als je erop kunt vertrouwen dat jouw factuur snel wordt geïncasseerd. Dáárom schakel je Onyx Advocaten in. Hoe komt het dat onze incasso advocaat veel sneller resultaten boekt, dan een deurwaarder of incassobureau uit de regio Nijmegen? Onze aanpak ligt hieraan ten grondslag:

Elke incassoprocedure wordt op het hoogste juridische niveau gevoerd

Geen lange en moeizame incassotrajecten, die niet het gewenste resultaat opleveren: waar menig incassobureau uit Nijmegen al snel verzandt in een ‘welles-nietes’ discussie met je debiteur, voorkomt onze incasso advocaat juist dit soort tijdrovende discussies. Vanaf het eerste contact is jouw debiteur op de hoogte van zijn juridische positie. En doordat de meest effectieve drukmiddelen worden ingezet, zal de debiteur snel tot betaling overgaan.

Wij communiceren met een menselijke toon

Geen agressie, intimidatie, misleiding of andere slechte handelspraktijken, die de relatie tussen jou en je debiteur onherstelbaar beschadigen. Juist de duurzame relatie met jouw debiteur staat centraal. Daarom verloopt het contact altijd met een menselijke toon. Want alleen op die manier blijft de goede commerciële relatie behouden, als je dat wenst. 

Snelle incasso advocaat of traag incassobureau uit Nijmegen?

Het traject via een incassobureau of een deurwaarder uit de regio Nijmegen is doorgaans erg traag. Kies voor Onyx Advocaten en zeg vaarwel tegen langslepende, dure incassoprocedures. Sterker nog, als je jouw incasso in Nijmegen voor 16.00 uur aan ons overdraagt, nemen wij deze dezelfde dag nog in behandeling. Onze incasso advocaat onderneemt binnen 24 uur actie en zorgt ervoor dat jouw debiteur zo snel mogelijk de vordering voldoet. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar.

Draag nu je incasso over:

deze wordt direct gecontroleerd en in behandeling genomen!

Heb je meer bijlagen? Dan kun je deze nasturen via:
info@onyx-advocaten.nl

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONYX ADVOCATEN?

Ik heb Onyx Advocaten gevraagd de door mij te gebruiken contracten te controleren.

De communicatie was erg prettig: duidelijk, transparant en snel. Advocaat Van Hurne begreep mijn wensen goed, waardoor ik snel een terugkoppeling had en verder kon met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik voelde mij als klant gehoord; ik raad Onyx Advocaten zeker aan!

mevr. L. van Wijk - Noordam, Wijkhaeghe Particuliere Thuiszorg
Erg prettig en snel geholpen door meneer Van Hurne. Ondanks dat het bedrag waar het om ging niet groot was ben ik erg vakkundig en snel geholpen met snel resultaat. Enorm bedankt!

mevr. J. Strous, Sint-Michielsgestel

Wij hadden geen ervaring met het inschakelen van een advocaat. Martijn van Onyx Advocaten heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen.

dhr. J. de Jong, Simon J.B. de Jong Bloembollenkwekerij / mr. Tulip

Uitstekend geholpen door Onyx Advocaten!

Voornamelijk snelle, duidelijke communicatie rondom mijn juridische zaken. Ik wist waar ik aan toe was en kreeg een goede toelichting op de processtappen. Onyx probeert alles uit de kast te halen, maar is ook duidelijk wanneer iets juridisch onhaalbaar blijkt. Tevens laat ik mijn incasso’s lopen via Onyx. Ik heb geen last meer van openstaande facturen wat te lang duurt. Onyx treedt immers correct op met begrip voor mijn wensen en mogelijkheden van mijn afnemers, zodat mijn bedrijf niets tekort hoeft te komen.

dhr. M. van de Vegte, 's-Hertogenbosch

Professioneel, snel en betrokken. Dit zijn 3 woorden die Onyx voor ons heeft waargemaakt! Dankjewel!

mevr. B. de Groot, Veghel

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Ik ben snel en accuraat geholpen door Martijn van Hurne.
Ook adviseerde hij mij over vervolgstappen.
Binnen een week had ik, dankzij zijn inzet, de borg terug waar ik recht op had.

mevr. M. Lucas, De Burgemeester

Heel erg tevreden. Zijn heel erg behulpzaam. Helpen je met het opstellen van de brief en je krijgt snel antwoord of een reactie op de vragen die je hebt.

mevr. G. Fransen, Boonen Laswerken

Martijn heeft ons erg goed geholpen met de problemen met onze verhuurder. Altijd bereikbaar, duidelijk, erg betrokken en fijne samenwerking!

dhr. N. ter Weele

Erg klantvriendelijk, behulpzaam en erg betrokken. Snelle reacties en goed bereikbaar.

dhr. L. Reuser