• Incasso vordering door een advocaat
 • Exclusieve bevoegdheden t.o.v. een deurwaarder of bureau
 • No Cure No Pay
 • Eerstelijns juridisch advies
 • Snelle doorlooptijden

Incasso in Rotterdam overdragen aan een advocaat

Bureau voor incasso in Rotterdam gezocht? Dan ben je bij Onyx Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn een incassobureau in Rotterdam en omgeving en kunnen jou helpen om openstaande bedragen te incasseren. Als advocaat zijnde kunnen we meer druk zetten op een klant om een openstaand bedrag te betalen. Tevens zorgen wij ervoor dat je compleet ontzorgd wordt als het gaat om de incassoprocedure.

Waarom je incasso in Rotterdam laten incasseren via Onyx Advocaten?

 • Expertise

  Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

 • Vast contactpersoon

  De incasso advocaat in Rotterdam is ook je vaste contactpersoon

 • No Cure, No Pay

  Incasseren zonder extra risico.

 • Juridisch advies

  Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

 • Direct actie

  Je vordering wordt direct in behandeling genomen.

 • Maatwerk procedures

  Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen.

Incasso advocatenbureau in Rotterdam

Jouw incasso wordt zo snel mogelijk door ons afgehandeld. Wij kunnen als advocatenkantoor zijnde extra druk zetten om de debiteur te laten betalen aangezien enkel advocaten dit mogen doen. Bij elke soort incasso zitten er weer diverse regels aan vast. Hier hebben wij veel verstand van. Ook over de incassokosten kunnen wij u informatie geven.

Meer druk op je debiteur met Onyx Advocaten

Waar een gewoon incassobureau in Rotterdam je debiteur enkel kan mailen, aanschrijven en bellen, beschikt Onyx Advocaten over exclusieve bevoegdheden. Als advocaten mogen wij namelijk meer drukmiddelen inzetten dan normale incassobureaus. Wij kunnen namelijk ook faillissementen van bedrijven aanvragen, of procedures starten om conservatoir beslag te kunnen leggen. Verder kunnen we meer en grotere zaken in behandeling nemen, doordat we bevoegd zijn vorderingen van € 25.000,- en groter te behandelen.

Met andere woorden, door Onyx Advocaten als je incassobureau in te schakelen is de kans op succes veel groter.

 • Conservatoir beslag leggen
 • Faillissement van bedrijven aanvragen
 • Vorderingen boven € 25.000 behandelen

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Je vordering door een incasso advocaat laten incasseren – zonder risico op extra kosten!

Bij incassobureaus duren incasso procedures over het algemeen vrij lang. Zeker als de debiteur verweer voert en inhoudelijk een discussie aangaat, zal er veel tijd overheen gaan voordat je überhaupt je geld kunt krijgen. Als advocatenkantoor kunnen we de druk verder ophogen en dus sneller voor resultaat zorgen. En dit zonder risico, want we werken op basis van No Cure, No Pay.

 • No Cure, No Pay – geen risico voor jou
 • Advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in incasso zaken
 • Je vaste contactpersoon is tevens je vaste incasso advocaat
 • Exclusieve bevoegdheden ten opzichte van gewone incassobureaus in Rotterdam
 • Gratis eerstelijns juridisch advies van je advocaat
 • Zeer hoge slagingskans (> 90%)
 • Wij komen snel in actie

Wacht je al lang genoeg? Draag dan nu je incasso over aan Onyx Advocaten.

Incassobureau in Nederland

Onze werkzaamheden beslaan niet enkel Dordrecht. Wij zijn actief in veel meer plaatsen. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet:

Incassobureau inschakelen als particulier

Neem vandaag nog contact op

Neem gelijk contact met ons op om on s in te schakelen als incasso advocatenbureau in Rotterdam. Dit doe je via onze contactpagina. Je krijgt altijd een vrijblijvend adviesgesprek. Ook kun je via de website aan ons een incasso overdragen.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.