INCASSOBUREAU TILBURG

Ben je op zoek naar een incassobureau uit Tilburg?

Ben je woonachtig of gevestigd in de regio Tilburg? Of heb je een openstaande factuur of nog een bedrag te vorderen in Tilburg? Schakel dan Onyx Advocaten in. Zodra je je incasso overdraagt, gaan onze incasso advocaten nog dezelfde dag voor je aan de slag. Dit allemaal op basis van No Cure No Pay. Wij brengen ook geen dossierkosten in rekening. Doordat wij alle denkbare drukmiddelen kunnen inzetten onderscheiden we ons van een regulier incassobureau uit Tilburg.

Incasso door advocaat met exclusieve bevoegdheden

Bij Onyx Advocaten is je vordering in vertrouwde handen. De incassoprocedure in Tilburg wordt uitgevoerd door één van onze incasso advocaten, die zijn aangesloten bij de specialisatievereniging van Incasso- en procesadvocaten (VIA). Hiermee ben je verzekerd van de beste juridische expertise. Verder beschikken we net als notarissen over een derdengeldrekening, waarmee je gelden altijd zijn veiliggesteld.

Onze incasso advocaten beschikken over nog meer exclusieve bevoegdheden. Zo kunnen ze conservatoir beslag leggen, vorderingen incasseren van boven de € 25.000,00 en faillissementen aanvragen. Deurwaarders en reguliere incassobureaus uit Tilburg zijn hiertoe niet bevoegd.

De voordelen van een incasso advocaat met dekking in Tilburg

Onyx Advocaten staat bedrijven en particulieren bij in heel Nederland en biedt landelijke dekking, ook in Tilburg. Onyx Advocaten biedt belangrijke voordelen ten opzichte van een regulier incassobureau uit Tilburg:

  • Hoge slagingskans (90%)
  • Geen kosten als er niets wordt geïncasseerd, ook geen dossierkosten (No Cure, No Pay)
  • Incassoprocedures worden door gespecialiseerde incasso advocaten gevoerd
  • De incasso advocaat is tevens je vaste contactpersoon
  • Exclusieve bevoegdheden in tegenstelling tot een deurwaarder of incassobureau
  • Je vordering wordt dezelfde dag nog in behandeling genomen
  • Bij juridische vragen altijd een eerste gratis advies van een advocaat
  • Afstemming van de incassoprocedure op jouw wensen

Schakel Onyx Advocaten in als incassobureau in Tilburg

Kies je voor Onyx Advocaten, dan voorkom je een trage incassoprocedure, eindeloze discussies met je debiteur of malafide handelspraktijken. Met de juiste juridische expertise wordt korte metten gemaakt met standaard smoezen. We werken snel, betrouwbaar en met een menselijke toon. Dat is de werkwijze van onze incasso advocaten.

Onyx Advocaten heeft als incassobureau in Tilburg al meerdere facturen en overige vorderingen geïncasseerd voor bedrijven en particulieren in Tilburg. Neem de proef op de som en draag vandaag nog jouw incasso aan ons over. We gaan graag voor je aan de slag. Samen krijgen we snel grip op jouw debiteuren!

Draag nu je incasso over:

deze wordt direct gecontroleerd en in behandeling genomen!

Heb je meer bijlagen? Dan kun je deze nasturen via:
info@onyx-advocaten.nl

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONYX ADVOCATEN?

Ik heb Onyx Advocaten gevraagd de door mij te gebruiken contracten te controleren.

De communicatie was erg prettig: duidelijk, transparant en snel. Advocaat Van Hurne begreep mijn wensen goed, waardoor ik snel een terugkoppeling had en verder kon met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik voelde mij als klant gehoord; ik raad Onyx Advocaten zeker aan!

mevr. L. van Wijk - Noordam, Wijkhaeghe Particuliere Thuiszorg
Erg prettig en snel geholpen door meneer Van Hurne. Ondanks dat het bedrag waar het om ging niet groot was ben ik erg vakkundig en snel geholpen met snel resultaat. Enorm bedankt!

mevr. J. Strous, Sint-Michielsgestel

Wij hadden geen ervaring met het inschakelen van een advocaat. Martijn van Onyx Advocaten heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen.

dhr. J. de Jong, Simon J.B. de Jong Bloembollenkwekerij / mr. Tulip

Uitstekend geholpen door Onyx Advocaten!

Voornamelijk snelle, duidelijke communicatie rondom mijn juridische zaken. Ik wist waar ik aan toe was en kreeg een goede toelichting op de processtappen. Onyx probeert alles uit de kast te halen, maar is ook duidelijk wanneer iets juridisch onhaalbaar blijkt. Tevens laat ik mijn incasso’s lopen via Onyx. Ik heb geen last meer van openstaande facturen wat te lang duurt. Onyx treedt immers correct op met begrip voor mijn wensen en mogelijkheden van mijn afnemers, zodat mijn bedrijf niets tekort hoeft te komen.

dhr. M. van de Vegte, 's-Hertogenbosch

Professioneel, snel en betrokken. Dit zijn 3 woorden die Onyx voor ons heeft waargemaakt! Dankjewel!

mevr. B. de Groot, Veghel

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Ik ben snel en accuraat geholpen door Martijn van Hurne.
Ook adviseerde hij mij over vervolgstappen.
Binnen een week had ik, dankzij zijn inzet, de borg terug waar ik recht op had.

mevr. M. Lucas, De Burgemeester

Heel erg tevreden. Zijn heel erg behulpzaam. Helpen je met het opstellen van de brief en je krijgt snel antwoord of een reactie op de vragen die je hebt.

mevr. G. Fransen, Boonen Laswerken

Martijn heeft ons erg goed geholpen met de problemen met onze verhuurder. Altijd bereikbaar, duidelijk, erg betrokken en fijne samenwerking!

dhr. N. ter Weele

Erg klantvriendelijk, behulpzaam en erg betrokken. Snelle reacties en goed bereikbaar.

dhr. L. Reuser