INCASSOBUREAU UDEN

Ben jij op zoek naar een incassobureau in Uden? Ga dan voor kwaliteit en laat je vordering incasseren door een advocaat. De kosten worden verhaald op je debiteur zodat je ook hier geen omkijken naar hebt. De incasso advocaten van Onyx Advocaten werken namelijk op basis van het no cure no pay principe, ook wel no win no fee genoemd. Mocht er niets worden geïncasseerd, dan heb je namelijk ook geen kosten. Onyx Advocaten brengt ook geen dossier- of abonnementskosten in rekening.

Gespecialiseerde incasso advocaten voor je incasso in Uden

Op het moment dat je je incasso overdraagt, dan gaat één van onze incasso advocaten direct voor je aan de slag. Met de beste juridische expertise wordt jouw vordering geïncasseerd. Onze incasso advocaten zijn aangesloten bij de specialisatievereniging voor incasso-en procesadvocaten (VIA) en zodoende ben je verzekerd van de beste juridische kwaliteit. De incasso advocaat is ook je vaste contactpersoon waarbij je ook terecht kunt voor een gratis eerstelijns advies bij eventuele andere juridische vraagstukken.

Exclusieve bevoegdheden/drukmiddelen

In tegenstelling tot deurwaarders en reguliere incassobureaus uit Uden, hebben onze incasso advocaten exclusieve bevoegdheden zoals het aanvragen van een faillissement, het leggen van conservatoir beslag en het behalen van een vonnis bij vorderingen boven de € 25.000,00. Deurwaarders en incassobureaus hebben deze bevoegdheden niet en kunnen dit daarom niet inzetten als drukmiddel. Dit is juist de manier om snel je vordering geïncasseerd te krijgen, omdat wij deze drukmiddelen ook daadwerkelijk kunnen inzetten. Een debiteur zal daarom eerder kiezen om te voldoen aan ons betalingsverzoek, dan aan een standaardbrief van een deurwaarder of een incassobureau.

Kies de juiste specialist voor jouw incasso in Uden

Wij brengen jouw debiteur direct op de hoogte van zijn juridische positie en zetten de meest effectieve drukmiddelen in, om lange incassoprocedures te voorkomen. Snelle doorlooptijden zijn essentieel voor een succesvolle incassoprocedure. Indien blijkt dat je debiteur kampt met betalingsproblemen, dan kunnen wij hier ook op anticiperen. Indien gewenst treffen we betalingsregelingen en we kunnen de debiteur weer op weg helpen. Met een menselijke toon zorgen we er niet alleen voor dat de factuur snel wordt geïncasseerd; ook de goede relatie met de debiteur blijft behouden.

Waarom Onyx Advocaten als incassobureau in Uden

Schakel je een incassobureau of deurwaarder uit Uden in, dan loop je de kans op een langdurig incassotraject dat gepaard gaat met oeverloze discussies. Wij geven je 7 redenen waarom je jouw incasso beter kunt overdragen aan Onyx Advocaten:

  • Geen financieel risico (No Win, No Fee)
  • Maak gebruik van de expertise van een advocaat
  • De incasso advocaat is tevens je vaste contactpersoon
  • Exclusieve bevoegdheden/drukmiddelen itt een deurwaarder of incassobureau
  • Gratis eerstelijns advies van je advocaat
  • Hoogste slagingskans (90%)
  • Direct actie en persoonlijke afstemming incassoprocedure

Kortom: met Onyx Advocaten als incassobureau in Uden sta je sterker. Draag vandaag nog je incasso aan ons over en wij nemen deze direct in behandeling.

Draag nu je incasso over:

deze wordt direct gecontroleerd en in behandeling genomen!

Heb je meer bijlagen? Dan kun je deze nasturen via:
info@onyx-advocaten.nl

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONYX ADVOCATEN?

Ik heb Onyx Advocaten gevraagd de door mij te gebruiken contracten te controleren.

De communicatie was erg prettig: duidelijk, transparant en snel. Advocaat Van Hurne begreep mijn wensen goed, waardoor ik snel een terugkoppeling had en verder kon met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik voelde mij als klant gehoord; ik raad Onyx Advocaten zeker aan!

mevr. L. van Wijk - Noordam, Wijkhaeghe Particuliere Thuiszorg
Erg prettig en snel geholpen door meneer Van Hurne. Ondanks dat het bedrag waar het om ging niet groot was ben ik erg vakkundig en snel geholpen met snel resultaat. Enorm bedankt!

mevr. J. Strous, Sint-Michielsgestel

Wij hadden geen ervaring met het inschakelen van een advocaat. Martijn van Onyx Advocaten heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen.

dhr. J. de Jong, Simon J.B. de Jong Bloembollenkwekerij / mr. Tulip

Uitstekend geholpen door Onyx Advocaten!

Voornamelijk snelle, duidelijke communicatie rondom mijn juridische zaken. Ik wist waar ik aan toe was en kreeg een goede toelichting op de processtappen. Onyx probeert alles uit de kast te halen, maar is ook duidelijk wanneer iets juridisch onhaalbaar blijkt. Tevens laat ik mijn incasso’s lopen via Onyx. Ik heb geen last meer van openstaande facturen wat te lang duurt. Onyx treedt immers correct op met begrip voor mijn wensen en mogelijkheden van mijn afnemers, zodat mijn bedrijf niets tekort hoeft te komen.

dhr. M. van de Vegte, 's-Hertogenbosch

Professioneel, snel en betrokken. Dit zijn 3 woorden die Onyx voor ons heeft waargemaakt! Dankjewel!

mevr. B. de Groot, Veghel

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Ik ben snel en accuraat geholpen door Martijn van Hurne.
Ook adviseerde hij mij over vervolgstappen.
Binnen een week had ik, dankzij zijn inzet, de borg terug waar ik recht op had.

mevr. M. Lucas, De Burgemeester

Heel erg tevreden. Zijn heel erg behulpzaam. Helpen je met het opstellen van de brief en je krijgt snel antwoord of een reactie op de vragen die je hebt.

mevr. G. Fransen, Boonen Laswerken

Martijn heeft ons erg goed geholpen met de problemen met onze verhuurder. Altijd bereikbaar, duidelijk, erg betrokken en fijne samenwerking!

dhr. N. ter Weele

Erg klantvriendelijk, behulpzaam en erg betrokken. Snelle reacties en goed bereikbaar.

dhr. L. Reuser