• Incasso vordering door een advocaat
 • Exclusieve bevoegdheden t.o.v. een deurwaarder of bureau
 • No Cure No Pay
 • Eerstelijns juridisch advies
 • Snelle doorlooptijden

Incasso in Utrecht overdragen aan een advocaat

Voor incasso in Utrecht moet je bij Onyx Advocaten zijn. Wij zijn een advocatenbureau dat gespecialiseerd is in incasso’s. Het is ons doel om jou compleet te ontzorgen en zo snel mogelijk jouw openstaande facturen te incasseren. Wij kunnen de hele incassoprocedure voor jou uitvoeren als incasso advocaat in Utrecht zijnde.

Waarom je incasso in Utrecht laten incasseren via Onyx Advocaten?

 • Expertise

  Extra bevoegdheden vergeleken met een incassobureau of deurwaarder

 • Vast contactpersoon

  De incasso advocaat in Utrecht is ook je vaste contactpersoon

 • No Cure, No Pay

  Incasseren zonder extra risico.

 • Juridisch advies

  Gratis eerstelijns advies bij juridische vragen

 • Direct actie

  Je vordering wordt direct in behandeling genomen.

 • Maatwerk procedures

  Incassoprocedure wordt afgestemd op jouw wensen.

Incasso advocatenbureau in Utrecht

Wij kunnen er voor zorgen dat jouw incasso zo snel mogelijk geïncasseerd wordt. Dit kan op korte termijn gebeuren aangezien wij hoge drukmiddelen in kunnen zetten. Enkel advocaten kunnen deze drukmiddelen inzetten. Aan incasso’s hangen diverse regels vast. Onze incasso advocaat in Utrecht weet precies wat deze regels zijn. Tevens hangen er diverse incassokosten aan een incasso vast. Wij kunnen je hier alles over vertellen.

Onyx Advocaten heeft meer bevoegdheden dan gewone incassobureaus

Gewone incassobureaus kunnen je debiteur onder druk zetten met standaard brieven en belletjes. Ook kunnen ze grotere vorderingen vaak niet behandelen. De bevoegdheden van Onyx Advocaten gaan veel verder. Als advocaten beschikken wij namelijk over de mogelijkheid om exclusieve drukmiddelen in te zetten. Zo mogen wij faillissementen van bedrijven aanvragen, procedures voor conservatoir beslag leggen opstarten, en vorderingen boven € 25.000 behandelen.

Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat de druk op je debiteur veel sneller en beter kan worden opgevoerd. Door Onyx Advocaten als je incassobureau in Utrecht in te schakelen vergroot je de kans op succes dus.

 • Conservatoir beslag leggen
 • Faillissement van bedrijven aanvragen
 • Vorderingen boven € 25.000 behandelen

Wat zeggen klanten over Onyx Advocaten?

Heel erg tevreden zijn wij over de service en expertise van Onyx Advocaten. Door verder te denken hebben we uiteindelijk sneller dan verwacht alles kunnen afhandelen met onze debiteuren. Martijn van Hurne is een echte expert op dit gebied en heel prettig om mee samen te werken. Hij komt met creatieve en pro-actieve oplossingen. Daarnaast is de bereikbaarheid 100%.

mevr. N. Storms-Jansen - Stichting SPARK Campus

Namens Stichting ’t Verzetje (Zwemclub) heb ik Onyx Advocaten gevraagd een vordering te incasseren.
Een paar kwalificaties die mij direct opvielen:
– snelle respons en actie,
– tactvolle benadering en aanpak,
– prettige samenwerking.
Uiteraard zijn er meer, die in het geheel hebben geleid tot een uitstekend resultaat.

dhr. C. Lavina, Stichting 't Verzetje

Onyx Advocaten is een serieuze en oprechte partij. Mij hebben ze zeer goed geholpen. Komen afspraken na en werken accuraat en snel. Mijn eventuele volgende zaak gaat weer naar Onyx Advocaten. Lof!!

dhr. G. van Langeveld

Sneller je geld geïncasseerd met Onyx Advocaten als jouw incassobureau in Utrecht

Incasso procedures bij incassobureaus nemen vaak veel tijd in beslag. Door een advocatenkantoor in te schakelen is de kans groter dat jij sneller je geld ontvangt. 7 redenen waarom je Onyx Advocaten in moet schakelen:

 • Op basis van No Win, No Fee – dus voor jou geen risico op extra kosten
 • Incasso advocatenkantoor met veel expertise
 • De incasso advocaat is ook jouw vaste contactpersoon
 • Exclusieve bevoegdheden ten opzichte van gewone incassobureaus
 • Gratis eerstelijns juridisch advies van je advocaat
 • Zeer hoge slagingskans (> 90%)
 • Snelle actie

Zorg dus voor een snel en effectief incasso door je zaak aan Onyx Advocaten over te dragen.

Incassobureau in Zuid-Nederland

Onze werkzaamheden beslaan niet enkel Utrecht. Wij zijn actief in veel meer plaatsen. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet:

Neem contact met ons op

Je kunt direct contact met ons opnemen via de contactpagina voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het is ook mogelijk om via de website te kiezen voor direct een incasso overdragen. Schakel ons vandaag nog in als incassobureau in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat de debiteur zo snel mogelijk gaat betalen.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik Onyx Advocaten inschakelen in plaats van een normaal incassobureau?

Bij Onyx Advocaten gaat een incasso advocaat voor je aan de slag. Onze advocaten kunnen de procedure van A tot en met Z voor je afhandelen, waarbij je altijd van de hoogste juridische kwaliteit verzekerd bent.

Daarnaast mogen wij als advocaten meer bevoegdheden inzetten dan waar gewone incassobureaus de mogelijkheid toe hebben.

 1. Faillissement aanvragen;
 2. Conservatoir beslag leggen;
 3. Een (incasso) kort geding voeren;
 4. Vordering boven de € 25.000,- incasseren.

Hierdoor kunnen we altijd het onderste uit de kan halen. Lees hier meer over een incasso.

Welke tarieven hanteert Onyx Advocaten?

Niemand houdt van een onverwachte rekening achteraf. Wij zorgen daarom dat we transparant over onze kosten zijn en je niet met dergelijke rekeningen zullen opzadelen. We werken op basis van diverse tarieven, die we afstemmen op jouw situatie. We kijken dus met elkaar hoe we jou het beste kunnen helpen.

Onyx Advocaten kan je bijstaan op basis van:

 1. No Cure, No Pay (mogelijk bij een incassoprocedure);
 2. Je rechtsbijstandverzekering;
 3. Uurtarief of vaste prijsafspraak;
 4. Een toevoeging (pro-deo).

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

Wat is de werkwijze van Onyx Advocaten?

Wij nemen jouw zaak binnen 24 uur in behandeling, nadat je deze aan ons overhandigd hebt. Daarbij stellen we zo nodig ook een eigen strategie op. Na jouw goedkeuring beginnen we direct.

Onyx Advocaten pakt vanaf dat moment stevig door. Op allerlei verschillende manieren (post, e-mail, telefonisch en WhatsApp) proberen we contact te krijgen met je debiteur. Hierdoor weten we snel of je debiteur vrijwillig gaat betalen. Indien nodig voorzien we je tussendoor proactief van advies.
Is de debiteur nog steeds niet bereid te betalen? Dan staan we jou graag bij in de gerechtelijke procedure om alsnog de betaling te incasseren!

Lees hier meer over de verschillende fases van de incassoprocedure.

Wat betekent ‘No Cure, No Pay’ precies?

Onyx Advocaten werkt in incassozaken op basis van het ‘No Cure, No Pay’ principe, of zoals wij het noemen: ‘No Win, No Fee’.

Als het ons toch niet lukt jouw vordering te incasseren, betekent dit dat je geen kosten hebt aan het buitengerechtelijke incassotraject. Deze kosten brengen wij namelijk in rekening bij je debiteur. Op het moment dat de volledige vordering wordt betaald, zijn ook onze kosten voldaan. Oftewel, altijd een win-win situatie voor jou!

Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een dossier bedraagt momenteel ongeveer twee weken. Wij kunnen deze doorlooptijd zo kort houden dankzij onze unieke werkwijze.

Als jouw debiteur verhaal biedt, dan is Onyx Advocaten er van overtuigd dat het ook lukt om je vordering te incasseren. Hoe lang dit ook duurt. Uiteindelijk hangt deze doorlooptijd af van de bereidheid en de mogelijkheid van je debiteur om te betalen. Soms betaalt een debiteur zelfs binnen een uur! In andere gevallen duurt het – helaas – wat langer.

Wat is de kans dat de incassoprocedure slaagt?

Het afgelopen jaar hebben we een succesratio van 90% gehaald. Ook hele lastige dossiers weten wij namelijk tot een succes te brengen. Dat doen we door de druk op je debiteur zo hoog mogelijk te houden.

Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de mogelijkheid van je debiteur om te kunnen betalen. Ook wij kunnen helaas niet van een kale kip plukken.